Werkwijze

Elk ontvangen en door het team toegelicht bedrijfsplan wordt door VMH behandeld en geanalyseerd.

Indien het voorstel aan de criteria voldoet en voldoende attractief is dan start een verder onderzoek en wordt overeenstemming gezocht naar de voorwaarden waarin partijen zich kunnen vinden om het risicokapitaal te verstrekken.

Het investeringsvoorstel wordt door VMH voorbereid en voorgelegd aan een investeringscomité waarin leden van de raad van bestuur alsook experten zetelen.

Daarna volgt een doorgedreven onderzoek dat zich richt op alle aspecten van de bedrijfsoperaties, markt en concurrentie. Een technische assesment van de technologie / product wordt voorzien alsook referenties van het managementteam en (potentiële) klanten.

Voor zover het doorgedreven onderzoek de evaluatie van het eerste onderzoek bevestigt en de raad van bestuur akkoord gaat met de investering,  volgen de juridische uitwerking en de investering.

Daarna begint het echte werk: de uitbouw van uw onderneming. Hierbij zal VMH u begeleiden en helpen op strategisch niveau, en bij de uitbouw van een netwerk voor verdere financiering.